Bliv lymfødemterapeut i 2024

Vil du kvalificere dig som lymfødemterapeut og blive fortrolig med at diagnosticere, vurdere og behandle forskellige former for hævelsestilstande? Så har du chancen på Lymfødemuddannelsen 2024 som foregår over 2 omgange på Københavns Professionshøjskole i marts og juni næste år

Kurset er spækket med både teoretisk og praktisk viden om lymfødem.

Mange kender ikke til lymfesystemet og dets centrale rolle i kroppens funktioner, men med dette kursus tager du din viden til nye højder.

Du får den grundig teoretisk viden om lymfesystemet  og  det sygdomme

Den teoretiske viden og de praktiske færdigheder du opnår på kurset, vil gøre dig i stand til at behandle mange former for hævelsestilstande. Det drejer sig ikke blot om lymfødem efter cancerbehandling . Du vil også være rustet til at vurdere og behandle hævelse efter kirurgiske indgreb som f.eks.  alloplastik eller plastikkirurgi og ødemer  efter sportsskader og andre traumer.

Så vil du blive bedre til en lang række af de fysioterapeutiske grundopgaver er dette kursus noget for dig.

Kurset består af 2 dele med tiden i mellem så du kan nå at reflekterer over alt det nye, samtidig med at du skal lave en skriftlig opgave til aflevering. Fordi kurset er anerkendt som akademisk relevant  får du ECTS point som du kan bruge f.eks. til diplomuddannelse

Desuden får du den internationalt anerkendte certificering fra det berømte Foeldi institut som er udgangspunkt for hele lymfødemuddannelsen i Tyskland.

Meld dig til og læs mere på Lymfødemuddannelse 2024