Kirsten Hedeager takker af- indstilles til æresmedlem af det faglige selskab

Kirsten Hedager takkede af efter siden 1996 at have været en del af bestyrelsen for Danske Lymfødemterapeuter, de sidste 21 år som formand

Det har været spændende, lærerigt og udfordrende!

Det var noget af det Kirsten fortalte om sit lange virke som ildsjæl til fordel for patienter for lymfødem.
Kirsten var med til at stifte det der dengang var en faglig fraktion af fysioterapien i 1996 hvor behandlingsmulighederne for lymfødem var endnu mere ukendte end det er i dag.
Kirsten har været utrættelig i at arbejde for at uddannelsen i Danmark er på så højt niveau som muligt, hvilket er grunden til at den i dag varetages på professionshøjskolen i samarbejde med Földiinstituttet.
For første gang siden dannelsen af foreningen er Kirsten nu ikke en del af bestyrelsen. Hun vil blive savnet, men har gudskelov lovet at hun stadig gerne vil være en del af det faglige fællesskab i foreningen og bidrage med noget af al den erfaring og viden hun har opnået gennem tiden.
På generalforsamlingen blev vedtaget muligheden for at bestyrelsen kunne gøre hende til æresmedlem og det var da også det første den nye bestyrelse gjorde da de havde deres første konstituerende møde online.

 

Generalforsamling 2022

Kirstens sidste beretning som formand i 2021

Bestyrelsen 2022