Behandlerlisten

Som lymfødemterapeut og medlem af DFSL har du mulighed for at komme på behandlerlisten

Behandlerlisten bruges af læger, kollegaer og patienter. Når du som behandler tilmelder dig, accepterer du at de kontaktoplysninger, du indtaster, vises på siden og dermed er tilgængelig for alle. Dette er i overensstemmelse med formålet med at tilmelde sig behandlerlisten - at gøre dig tilgængelig og findbar for dine patienter.

Alle informationer, du indtaster, betragtes ikke som persondata, men som data, der vedrører det erhverv, du udøver. Såfremt du benytter dit personlige navn i din indtastning, accepterer du samtidig at dette vises på hjemmesiden som en del af din præsentation af din erhvervsudøvelse.

Dine indtastninger indtastes altså med henblik på at blive offentliggjort.

Du kan finde behandlerlisten her.

Er du lymfødemterapeut, medlem i DSFL og ønsker at stå på behandlerlisten, skal du tilmelde dig særskilt pr. mail til webmaster  med nedenstående oplysninger:

Jeg accepterer at de nævnte oplysninger skrives på hjemmesiden lymfoedembehandling.dk og dermed er tilgængelig for alle.
Navn på klinik/hospital/hospice/kommune
(evt.)Navn på behandler(ikke nødvendigt ved f.eks hospital)
Adresse
(evt.)Telefonnummer
(evt.)Mailadresse
(evt.)Webside
(evt.)Information om behandling i hjemmet

Husk, behandlerlisten opdateres ikke automatisk! Derfor skal du skrive mail til webmaster for at opdatere behandlerlisten, hvis du f.eks skifter arbejdsplads eller dine kontaktoplysningerne skal ændres, så kollegaer og patienter kan få fat i dig.

Bestyrelsen forbeholder sig ret til uden varsel at fjerne lymfødemterapeuter fra behandlerlisten ved udmeldelse af Dansk selskab for Fysioterapeutisk Lymfødembehandling